Anders ANDEN Matthesen 25 års jubilæum (BOXEN HERNING)

BOXEN HERNING, Herning

fre 02 nov 2018 19:30

Anders ANDEN Matthesen fejrer sit 25 års jubilæum med MEGA SHOW
 

BLIV KØRT LIGE TIL DØREN MED SHOWBUZ
FRA AARHUS – ROYAL ARENA FRA 170 KR
TUR/RETUR 299 KR! Normal pris 399

BLIV KØRT LIGE TIL DØREN MED SHOWBUZ FRA AARHUS – Herning, BOXEN FRA 125 KR
TUR/RETUR 199 KR! Normal pris 249
 
 
Showet ”Anden 25” opføres kun to steder – i Royal Arena, København d. 25., 26. og 27. oktober 2018 og i Jyske Bank Boxen, Herning d. 1. og 2. november 2018. Billetsalget på Ticketmaster.dk og Anden.dk er startet. 


 

Show med STORT

Så hvad kommer showet til at indeholde? Anders Matthesen har ikke for vane at spolere overraskelsen eller snakke for meget om hvad der skal ske, men han vil gerne sige noget om hvad der IKKE skal ske:
- ”Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show, gennemsyret af røde tråde og dramaturgi.
Vi snakker SHOW denne gang – i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut”.

 

Open Mic i Showbuz’en

Showbuz lancerer et helt nyt koncept; Open Mic i Bussen. Nu kan du varme op med stand-up i bussen, alt imens du nyder kolde drikke og lækre snacks. Første gang du kan opleve open mic i Showbuz’en bliver til ANDEN 25. Vi glæder os til at varme op og grine sammen med jer i bussen og sørge for i ikke mangler noget.
 
Kunne du selv tænke dig at stille op med standup i bussen og varme op for ANDEN himself, så skriv en mail på mail@showbuz.dk.


Afgang fra MUSIKHUSET AARHUS KL. 16.00.
Showbuz kalkulerer kørslen til at være der når dørene åbner, to timer før showstart, med forbehold for trafik ved ankomsten.

Ved returkørsel ender turen altid det sted den startede. Som udgangspunkt venter Showbuz 30 minutter fra showet er slut, til bussen igen kører dig tilbage. Showbuz kører som udgangspunkt fra det samme sted som du bliver sat af. Skulle du have nogle spørgsmål, står Showbuz værterne/værtinderne klar til at hjælpe. Telefonnummer til værter/værtinder bliver udleveret inden du bliver sat af ved showstedet, hvis der skulle opstå problemer. Overskydende bagage kan naturligvis efterlades i bussen, hvis du skal med retur.

Showbuz holder flere pauser på turene.

Vær opmærksom på at der tages forbehold for afgangstidspunkt og køretidens varighed, da der kan forekomme variationer i forhold til trafik og lignende.
  • Medbragte mad og drikkevarer er ikke tilladt
  • Der er planlagt flere pauser på udvalgte rastepladser på turen
  • Vis respekt for dine medpassagere – Showbuz forebeholder sig retten til at sætte folk af ved uanstændig opførsel

16 år

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger